Home GFSF

Fit worden kost wat moeite. Fit zijn zorgt dat alles moeiteloos gaat.

Ontdek

Personal Training

Onze

Training en

Ervaren

GFSF TRAINING

Wat hebben we te bieden

Personal Training

Een persoonlijk plan wordt voor u samengesteld zodat u zo effectief mogelijk naar uw doel kunt toe werken op elke locatie die u maar wilt.  

Fysiotherapie

Voor al uw klachten kunt u bij ons terecht. Met ons brede aanbod van diensten op het gebied fysiotherapie helpen wij u graag. Het revalidatieproces kan hierna ook nog verlengd worden met onze medische trainers.  

Bodytec

Een 20 minuten workout met behulp van electro spier stimulatie. Een waanzinnige efficiënte workout voor het hele lijf. 

Health check

Meten is wetenInzicht hebben in de vooruitgang is bepalend voor het uiteindelijk doel!  Een healthcheck is verplicht als u bij ons komt trainen. 

Voedingsbegeleiding

Op basis van uw doelstelling wordt een persoonlijk schema gemaakt zodat u in het dagelijkse leven optimaal kunt presteren.  

Voor bedrijven

Van werkgever tot werknemer kunnen wij advies geven of het traject uitzetten voor een goede en zo gezond mogelijke bedrijfsvoering.  

claudia (1) (1) (1)

Claudia

Medical Personal Trainer

leon (1) (1) (1)

Leon

Medical Personal Trainer

brian (1) (1) (1)

Brian

Medical Personal Trainer

fysio5 (1) (1) (1)

Andre

Personal Trainer

Het laatste  nieuws

Lees nu onze laatste posts

GET FIT STAY FIT NIEUWS

Acties, nieuws en leuke feitjes

Bedrijfsfitness Nederland
Wij zijn lid van Bedrijfsfitness Nederland, waardoor u met korting via uw werkgever kunt trainen bij ons. U krijgt zelf een flinke korting als u meedoet met de bedrijfsfitnessregeling van uw werkgever. Heeft uzelf een bedrijf of weet u een bedrijf dat hierin geïnteresseerd is? Dan helpen wij u graag verder. Stuur een e-mail naar info@gfsf.nl voor vragen en opmerkingen.
Zuurstoftherapie

Het is mogelijk om bij GFSG zuurstoftherapie te volgen. Kies voor passieve of actieve therapie. Met passieve therapie lig je relaxed op een bank terwijl je een zuurstofmasker draagt. Hierdoor krijg je zuivere zuurstof binnen, wat een positief effect heeft op het lichaam. Tijdens een actieve zuurfstoftherapie draagt u tijdens een fysieke activiteit een zuurstofmasker. Dit masker helpt om snel zuurstof door de haarvaten te sturen.

Recepten

Heeft u moeite met het bedenken van lekkere, gezonde recepten? Voeding is nog belangrijker dan sporten en daarom helpen wij u graag een handje. Klik op de volgende link voor de verschillende recepten van GFSF.

Get Fit Card

Geef een origineel en sportief cadeau met de Get Fit Card. Wilt u een Get Fit Card cadeau doen aan uw partner, vriend, vriendin of iemand anders? Stuur een e-mail naar info@gfsf.nl voor meer informatie.

Online coachingstraject

“Resultaten boeken is een ding, het behouden is de kunst.” 
Word bij GFSF de beste versie van jezelf met een online coachingstraject. Onze diëtist helpt u door middel van een coachingstraject met wekelijkse update, 2 coachingssessies, persoonlijk voedingsadvies op maat en digitale handboeken over voeding en leefstijl. 

Bodytec

Vanaf heden is het mogelijk om te komen bodyteccen onder begeleiding van een van de GFSF-trainers. Probeer een bodytectraining en ervaar alle voordelen van deze trainingsmethode!

Heeft u hier interesse in? Meld dit dan bij uw huidige trainer. Dan kan hij of zij een training voor u inplannen.