Bodytec

Maak een afspraak met onze bodytectrainers

Maak direct online een afspraak en start met trainen.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag over hoe bodytec u kunt helpen met fitter worden en eventueel met revalideren van blessures. 

Bodytec

Bodytec is een innovatieve trainingsmethode waarbij er gebruikgemaakt wordt van een EMS-apparaat. Dit staat voor Electro Muscle Stimulation. Bij een bodytectraining worden je spieren 20 minuten lang gestimuleerd door een stimulatiepak met elektroden. Spiervezels worden tijdens een bodytectraining maximaal geactiveerd, waardoor we sneller resultaat creëren. Tijdens een training gebruikt u vooral uw eigen lichaamsgewicht terwijl u intensieve oefeningen doet. Hiermee behaalt u de beste resultaten voor spieropbouw en herstel na blessures en klachten. Uw gewrichten worden tijdens een bodytectraining ontlast, doordat de elektroden van een bodytecapparaat puur focussen op de spieren. Herstel sneller en effectiever met een bodytectraining!

De trainingen resulteren in een actieve aansturing van de spieren, betere doorbloeding, stabielere stofwisseling en een gezonde huid. Een bodytectraining duurt maar 20 minuten en staat gelijk aan 3 uur intensief trainen, vanwege de intervalmethode die bij deze training wordt toegepast. De training richt zich op alle belangrijke, grote spiergroepen van het menselijk lichaam. De armen, benen, rug, borst, buik en billen worden tegelijk op een intensieve en zeer effectieve manier getraind.

De voordelen van bodytec zijn:  
-Door de contractie van de spieren wordt het bindweefsel strakker;
-Intensiteit is per persoon in te stellen;
-Verhoogt de conditie en vitaliteit;
-Snelle work-out, betekent meer tijd over;
-Bevordert spieropbouw;
-Vermindert rug-, schouder- en nekklachten;
-De technologie is medisch getest;
-Total body work-out of gerichte training van individuele spiergroepen;
-Stofwisseling en vetafbraak wordt gestimuleerd
-Verbetert het bewegingsniveau;

Sinds kort is het mogelijk om naast uw personal training ook te bodyteccen in een van onze studio’s. Volg een proefles voor €17,50 onder begeleiding van een van de GFSF-trainers.

Heeft u hier interesse in? Meldt u dan nu aan voor een bodytectraining. U kunt ook een les boeken door een mail te sturen naar info@gfsf.nl of boek een bodytectraining door naar de webshop te gaan. Klik vervolgens op een bodytectraining en de hoeveelheid credits die u hiervoor wilt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gfsf.nl of bellen naar 06-13736260.