Bodytec

Resultaat in 20 minuten dankzij Electronic Muscle Stimulation

Bodytec is een innovatieve trainingsmethode waarbij er gebruikgemaakt wordt van een EMS-apparaat. Dit staat voor Electro Muscle Stimulation. Bij een bodytectraining worden uw spieren 20 minuten lang gestimuleerd door een stimulatiepak met elektroden. Daardoor worden spiervezels tijdens een bodytectraining maximaal geactiveerd, waardoor u sneller resultaat creëert.

Tijdens een training gebruikt u vooral uw eigen lichaamsgewicht, terwijl u intensieve oefeningen doet. Hierdoor behaalt u de beste resultaten voor spieropbouw en herstel na blessures en klachten. Uw gewrichten worden tijdens een bodytectraining ontlast, doordat de elektroden van een bodytecapparaat zich richten op de spieren. Herstel sneller en effectiever met een bodytectraining!

Resultaat

De trainingen resulteren in een actieve aansturing van de spieren. Daarbij zorgt het voor een betere doorbloeding, stabielere stofwisseling en een gezonde huid. Een bodytec training duurt maar 20 minuten en staat gelijk aan 3 uur intensief trainen. Dit komt door de intervalmethode tijdens deze training. De training richt zich op alle belangrijke, grote spiergroepen van het menselijk lichaam. U traint uw armen, benen, rug, borst, buik en billen tegelijk op een intensieve en effectieve manier.

De voordelen van bodytec zijn:  

– Intensiteit is per persoon in te stellen
– Verhoogt de conditie en vitaliteit
– Snelle work-out, betekent meer tijd over
– Bevordert spieropbouw en bindweefsel
– Vermindert rug-, schouder- en nekklachten
– De technologie is medisch getest
– Total body work-out of gerichte training van individuele spiergroepen
– Stofwisseling en vetafbraak wordt gestimuleerd
– Verbetert het bewegingsniveau

Proefles

Bij GFSF is het ook mogelijk om naast uw personal training ook een body tec training in een van onze studio’s te boeken. Volg een proefles voor €17,50 onder begeleiding van een van de GFSF-trainers.

Boek een Proefles

Maak direct online een  afspraak en start met trainen.

Maak kennis met onze Trainers

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Personal Trainers