Caroline

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Maandag t/m zondag 6:00 – 23:00 

Over mij


Mijn naam is Caroline en ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en medical Personal Trainer.

Behalve fysiotherapie heb ik ook biologie gestudeerd in Florida in de VS. Het grootste deel van mijn leven heb ik in het buitenland gewoond (New York, Israel, Florida). Nu woon ik permanent in Den Haag en ben ik Personal Trainer bij Get Fit Stay Fit.

Ik vertaal mijn passie voor sport en gezondheid naar de trainingssessies door de trainingen uitdagend, functioneel en bovenal leuk te maken. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut, is het belangrijk voor mij om tijdens de training aandacht te geven aan het voorkomen van nieuwe blessures en het helpen herstellen van oude blessures. Dit alles natuurlijk tijdens een uitdagende en leuke trainingssessie!

Mijn passie voor sport begon op jonge leeftijd, toen ik ging hockeyen bij Klein Zwitserland. Sindsdien is sport en fitness een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik heb veel verschillende sporten beoefend, waaronder hockey, volleybal, softbal en basketbal. Ook is het gebruik van gewichten tijdens het fitnessen voor mij de laatste jaren steeds belangrijker geworden.

Een goede gezondheid en gevoel van welzijn zijn belangrijk voor een gelukkig leven, en ik ben van mening dat het juiste trainingsprogramma hier aanzienlijk aan kan bijdragen.

Ik ga graag samen met u aan de slag!

Mijn expertise

+ Fitness
+ Houding