Danny Snoek

Over mijMijn naam is Danny Snoek en ik ben in 2003 met yoga gestart. Al snel was ik zo’n fan dat ik in 2007 een teacher trainings ben gaan volgen in India. Daar ben ik in ‘het moederland van de yoga’ nog meer gaan ervaren en merken hoe interessant en goed de houdingen en de oefeningen voor het menselijk lichaam zijn. 
Vanaf eind 2007 ben ik zelf groepslessen gaan geven maar daarnaast ben ik ook veel trainingen en workshops met bekende yogadocenten blijven volgen. 
De ademhalingsoefeningen (energie krijgen), de meditaties (mentaal rust creëren) maar ook vooral de lichamelijke oefeningen (kracht en flexibiliteitontwikkelen) ben ik mij in blijven verdiepen. 
In 2010 volgde ik mijn eerste training bij de Amerikaanse Robert Boustany, die toen al meer dan 40 jaar yoga les gaf en waarbij ik nog steeds jaarlijks naar trainingen ga. 
Hij ontwikkelde oefeningen en houdingen die specifiek betrekking hebben op ‘probleem gebieden’, plekken waar vaak blessures ontstaan. Door oefeningen te doen juist voor die spieren (spiergroepen) wordt je lichaam sterker, flexibeler en komt meer in balans. 
Het lichaam ondervind minder slijtage, ervaart ruimte en daardoor zit je letterlijk lekkerder in je vel.
Deze stijl gebruik ik nu al jaren als Personal Trainer om jou sterker, flexibeler en vitaler te maken en tegelijkertijd meer mentale rust bij je te creëren. 

Naast Verschillende vormen van yoga heb ik mij ook gespecialiseerd in Shiatsu, Mindfulness, Oxygene Advantage, Meditatie, Yoga Nidra, Touch for Health en doe ik een opleiding tot Mental coach.