De vakantie is voorbij, we gaan weer aan de slag!

Bent u ook heerlijk op vakantie geweest en gaat u nu weer werken, afspreken met vriendinnen en lekker uiteten? Het is de hoogste tijd om weer een afspraak in te plannen met uw personal trainer, fysiotherapeut, hardloopcoach of bodytectrainer. Het is tijd om aan de slag te gaan! Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn bij GFSF? Lees dan snel verder.

Bij GFSF kunt u voor verschillende diensten terecht. Hierdoor hebben wij een 360 graden aanpak en kunt u voor van alles bij ons terecht. We werken als team om mensen te helpen hun doelen te bereiken. 

Hieronder staat een overzicht van de verschillende diensten om het overzichtelijk voor u te maken. 

Personal training (online & outdoor)
Trainen onder persoonlijke, professionele begeleiding van een personal trainer. Deze training is gebaseerd op een persoonlijk trainingsplan waarbij sport, voeding en een gezonde levensstijl centraal staan. Deze trainingen kunnen outdoor en online gegeven worden. Wilt u naast personal training ook bezig zijn met uw voeding of wilt u graag geholpen worden met uw blessures of andere klachten? Combineer dan een personal training met bijvoorbeeld fysiotherapie of een diëtist. 

Fysiotherapie
Heeft u een of meerdere blessures? Herstel sneller en beter door fysiotherapie. De fysiotherapeuten van GFSF hebben als doel om u te helpen met een effectieve behandeling, zodat u pijn- en klachtenvrij bent. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met de personal trainers, zodat u op de meest efficiënte manier geholpen kan worden. U kunt er ook voor kiezen om naast een personal training langs te gaan voor EMS-fysio. Hierbij maakt de fysiotherapeut gebruik van een EMS-apparaat. Hierdoor herstelt u sneller van uw klachten. 

Diëtist
Het creëren van gewoontes duurt minimaal 3 maanden. Het volhouden van deze 3 maanden is niet gemakkelijk, daar is geduld en motivatie voor nodig. Door samen met een diëtist aan de slag te gaan is het gemakkelijker om een nieuwe leefstijl aan te houden en de beste resultaten te behalen. Combineer uw bezoekjes aan de diëtist met het volgen van een personal training. De diëtist en personal trainer werken met korte lijntjes binnen hetzelfde bedrijf. Hierdoor heeft u een effectievere aanpak op uw gezonde levensstijl.

Small group trainingen
Het is ook mogelijk een small group training te volgen. Het gaat hier om een circuittraining of om yoga. Tijdens een circuittraining doet u verschillende oefeningen achter elkaar in een kleine groep. Dit doet u onder begeleiding van een personal trainer. U krijgt persoonlijke aandacht, maar ervaart ook de gezelligheid van het trainen in een kleine groep. 

Bodytec 
Bodytec is een innovatieve trainingsmethode waarbij er gebruikgemaakt wordt van een EMS-apparaat. Dit staat voor Electro Muscle Stimulation. Tijdens een bodytectraining gebruikt u vooral uw eigen lichaamsgewicht tijdens de oefeningen. U doet deze oefeningen onder begeleiding van een trainer. Uw spieren worden 20 minuten lang gestimuleerd door het stimulatiepak met elektroden. Bent u benieuwd naar deze effectieve sportmethode? Ga naar: https://gfsf.nl/bodytec/

EMS-fysio
Naast de reguliere bodytectrainingen is het ook mogelijk om EMS-fysio te volgen. Dit is een fysiotherapietraining in combinatie met een bodytectraining. Tijdens deze fysiobehandeling doet u oefeningen met een bodytecpak aan onder leiding van een fysiotherapeut. Op deze manier vermindert u zo snel mogelijk uw blessures en klachten. 


Zuurstoftherapie
Heeft u wel eens gehoord van zuurstoftherapie? Zuurstof is essentieel voor uw lichaam en soms krijgt u hier te weinig van binnen of geen zuivere zuurstof. Zuivere zuurstof zorgt voor een bijzonder effect op uw fitheid en gezondheid. Het heeft een positief effect op hoe u slaapt en hoe uw gemoedstoestand is op een dag. Met een zuurstoftherapie heeft u een zuurstofmasker op terwijl u actieve oefeningen doet of juist in rust op een bank zit. Probeer het uit en ontdek meer: https://gfsf.nl/zuurstoftherapie/.