Diëtist

Maak een afspraak met onze diëtist

Maak direct online een afspraak en behaal de beste resultaten!

Intakegesprek

Aan de hand van de ingevulde intake voeren we het intakegesprek. Hier gaan we dieper in op de ingevulde informatie en brengen we samen jouw doel in kaart. 

Online coachingstraject van 12 weken

 

Resultaten boeken is een ding, het behouden is de kunst. Dit doen we door gewoontes op te bouwen waarmee u in de toekomst moeiteloos een nieuwe leefstijl vormgeeft. Het creëren van gewoontes duurt minimaal 3 maanden. Het volhouden van deze 3 maanden is niet gemakkelijk, daar is geduld en motivatie voor nodig. Door samen met een diëtist aan de slag te gaan is het gemakkelijker om een nieuwe leefstijl aan te houden en de beste resultaten te behalen. Bij GFSF heeft u de keuze uit 1 los consult waarbij de diëtist u tips kunt geven en waarin u kunt sparren over wat zal werken voor u. Door dit consult zal u op de goede weg geholpen worden. Naast een los consult kunt u ook kiezen voor 12 weken traject. Lees verder voor meer informatie over dit traject. 

Uitgebreide Intake
Voorafgaand aan de intake krijgt u een intakeformulier toegestuurd. Aan de hand van de ingevulde intake voeren we het intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de ingevulde informatie en brengen we samen uw doel in kaart. Na de intake gaat u aan de slag met de eerste adviezen tot aan de eerste update.

Wekelijkse updates
– U stelt al uw vragen en we bespreken de voortgang aan de hand van uw progressielogboek. 
Hierin monitoren wij slaap, stress en meetgegevens zoals gewicht en/of omtrekken.
– We bespreken leefstijlfactoren slaap en stress en de invloed ervan op uw proces en hoe we dit kunnen verbeteren.
– We passen aan waar nodig en stellen doelen voor de nieuwe week.
– Waar nodig koppelen we terug naar de trainer, zodat het proces op elkaar afgestemd is.

2 Coachingssessies online of offline in te plannen
Persoonlijke aanpak staat op nummer 1. Daarom is er twee keer een mogelijkheid om een coachingsgesprek van 30 minuten in te plannen. Tijdens deze gesprekken kunnen we dieper ingaan op uw process en weer met een frisse blik de nieuwe periode starten.

Persoonlijk Voedingsadvies
– Aangepast aan uw doelen.
– U leert de basisprincipes achter voeding. Wetenschappelijk onderbouwde praktische adviezen.
– Leer de vaardigheden hoe u zonder demoniseren van voedingsmiddelen uw
doelen kan behalen.

Extra
– Digitale handboeken met informatie rondom voeding en leefstijl.
– Kennis vergaren over voeding en leefstijl, zodat u snapt hoe alle leefstijlfactoren invloed hebben op uw progressie.

De wekelijkse updates worden besproken via Whatsapp.

Los consult
Naast het 12 weken coachingstraject is het ook mogelijk om een los consult te boeken. Tijdens een los consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen rondom voeding en leefstijl. We kijken waar u nu staat en wat uw doelen zijn. We doen een korte voedingsanalyse en aan de hand hiervan kijken we welke kleine stappen u kunt zetten om uiteindelijk uw resultaten te behalen. De besproken adviezen krijgt u overzichtelijk toegestuurd. Hiermee kunt u zelfstandig aan de slag.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 06-21494496 of mailen naar info@gfsf.nl