EMS-fysio

Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten

Maak direct online een afspraak en start met revalideren.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag hoevaak het gewenst is om langs de fysiotherapeut te komen. 

Heeft u een of meerdere blessures? Werken de oefeningen die u thuis doet niet meer? Herstel sneller en beter door EMS-fysio

De fysiotherapeuten van GFSF hebben als doel om u te helpen met een effectieve behandeling, zodat u pijn- en klachtenvrij bent. Door gebruik te maken van een bodytecapparaat gaat dat net iets gemakkelijker met meer resultaat. Dit is een andere behandelmethode dan reguliere fysiotherapie. 

EMS-Fysio
Naast de reguliere fysiotherapiesessies biedt GFSF ook EMS-fysio aan. Dit is een fysiotherapietraining in combinatie met een bodytectraining. Train 20 minuten en verminder zo snel mogelijk uw blessures en klachten met bodytec.

Bodytec is een innovatieve trainingsmethode waarbij er gebruikgemaakt wordt van een EMS-apparaat. Dit staat voor Electro Muscle Stimulation. Tijdens een bodytectraining worden de spieren extra getriggerd door kleine elektrische schokjes. Spiervezels worden tijdens een bodytectraining maximaal geactiveerd, waardoor  we sneller resultaat creëren. De trainingen resulteren in een actieve aansturing van de spieren, betere doorbloeding, stabielere stofwisseling en een gezonde huid. Een bodytectraining duurt 20 minuten en staat gelijk aan 3 uur intensief trainen, vanwege de intervalmethode van deze training. Er ligt een focus op de grote spiergroepen: armen, billen, benen, buik, borst en rug. Doordat de elektroden de spieren activeren, ligt er minder focus op de gewrichten, waardoor het herstel sneller verloopt.

Het is naast de bestaande diensten ook mogelijk om te komen bodyteccen (EMS-fysio) onder begeleiding van een van de GFSF fysiotherapeuten als het medisch urgent is. Uiteraard is het weer voor iedereen toegestaan als de personal training studio’s en sportscholen geheel open mogen. 

De voordelen van EMS-fysio zijn:
-Versnelt revalidatie;
-Door de contractie van de spieren wordt het bindweefsel strakker;
-Intensiteit is per persoon in te stellen;
-Verhoogt de conditie en vitaliteit;
-Verhelpt bekkenbodem-klachten;
-Snelle work-out, betekent meer tijd over;
-Bevordert spieropbouw;
-Vermindert rug-, schouder- en nekklachten;
-De technologie is medisch getest;
-Total body work-out of gerichte training van individuele spiergroepen;
-Stofwisseling en vetafbraak wordt gestimuleerd
-Verbetert het bewegingsniveau;