Fysiotherapie

Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten

Maak direct online een afspraak en start met revalideren.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag hoevaak het gewenst is om langs de fysiotherapeut te komen. 

Heeft u een of meerdere blessures? Herstel sneller en beter door fysiotherapie

De fysiotherapeuten van GFSF hebben als doel om u te helpen met een effectieve behandeling, zodat u pijn- en klachtenvrij bent. 

Heeft u een of meerdere blessures? Herstel sneller en beter door fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal in het bezit van een diploma en hebben een medische achtergrond. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten. Iedere dag zetten zij hun kennis en expertise met veel plezier in om antwoord te geven op de klachten van hun klanten. Naar aanleiding van het intakegesprek bekijken wij of het voor u wenselijk is om met een fysiotherapeut aan de slag te gaan. Wij adviseren u ook graag tijdens het intakegesprek hoe vaak het gewenst is om langs een fysiotherapeut te gaan en waar we aan moeten werken. Momenteel kunt u gewoon langskomen bij een van onze PT studio’s voor een fysiotherapiesessie.

De fysiotherapeuten overleggen met de personal trainers in de verschillende studio’s, zodat u tijdens een training ook aan datgene kunt werken waar u mee geoefend heeft met de fysiotherapeut. Zo kunt u voor alles terecht bij GFSF. Alle diensten onder 1 dak! Wel zo gemakkelijk.

EMS-fysio
Naast de reguliere fysiotherapiesessies biedt GFSF ook EMS-fysio aan. Dit is een fysiotherapietraining in combinatie met een bodytectraining. Wil je meer weten over EMS-fysio? Ga dan naar www.gfsf.nl/ems-fysio/

De fysiotherapie behandelingen zijn te declareren bij uw zorgverzekeraar. 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 06-13736260 of mailen naar info@gfsf.nl