Fysiotherapie

Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten

Maak direct online een afspraak en start met revalideren.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek adviseren wij u graag hoevaak het gewenst is om voor een afspraak te komen.

Heeft u een blessure, klachten aan uw gewrichten of een zere steek in uw rug? Herstel sneller en beter door fysiotherapie

De fysiotherapeuten van GFSF hebben als doel om u te helpen met een effectieve fysiotherapie behandeling. Hierdoor kunt u weer zo snel mogelijk pijn- en klachtenvrij zijn.  

Heeft u een of meerdere blessures? Herstel dan sneller en beter door fysiotherapie. Doordat onze professionele fysiotherapeuten allemaal in het bezit zijn van een diploma en een medische achtergrond hebben, kunt u daar volledig op vertrouwen. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle klachten in het lichaam met diverse behandelmethodes. Iedere dag zetten zij hun kennis en expertise met veel plezier in om antwoord te geven op de klachten van hun klanten. Naar aanleiding van het intakegesprek bekijken wij of het voor u wenselijk is om met een fysiotherapeut aan de slag te gaan. Daarnaast adviseren wij u ook graag tijdens het intakegesprek hoe vaak het gewenst is om langs een fysiotherapeut te gaan. Daarnaast bekijken we waar we aan moeten werken. Iedereen heeft andere klachten, pijnlijke spieren of vragen. Momenteel kunt u gewoon langskomen bij een van onze PT studio’s voor een fysiotherapiesessie.

De fysiotherapeuten overleggen met de personal trainers in de verschillende studio’s. Zodat u tijdens een training ook aan datgene kunt werken waar u mee geoefend heeft met de fysiotherapeut. Zo kunt u voor alles terecht bij GFSF. Alle diensten onder 1 dak! Wel zo gemakkelijk.

EMS-fysio
Naast de reguliere fysiotherapiesessies biedt GFSF ook EMS-fysio aan. Dit is een fysiotherapietraining in combinatie met een bodytectraining. Wil je meer weten over EMS-fysio? Ga dan naar www.gfsf.nl/ems-fysio/

De fysiotherapie behandelingen zijn te declareren bij uw zorgverzekeraar. 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 06-21494496 of mailen naar info@gfsf.nl.

Fysiotherapie