Health Check

Start snel met sporten

Maak direct online een afspraak en start met sporten.

Maak een afspraak voor Cranio Sacraal Therapie

In het adviesgesprek kijken we welke behandeling het beste bij u past.

Heeft u veel stress en bent u toe aan een betere balans en een diepere slaap? 

Loopt u rond met veel stress, blessures en vermoeidheid? Dan is Cranio Sacraal Therapie wellicht een oplossing. Craniosacraal betekent dat de schedel en het heiligbeen samen een eenheid vormen met uw hersen- en ruggenmergvliezen (bindweefsel). Alles in uw lichaam is verbonden met elkaar door bindweefsel. Een van de gebieden vaan Cranio Sacraal Therapie op werkt is het bindweefsel. Dit wordt ook wel fascia genoemd. 

Vermoeidheid, blessures en stress zetten zich vast in dit fascia. Hierdoor kan je systeem uit balans raken wat zich uit in bijvoorbeeld overprikkeling, pijnklachten, slapeloosheid en vermoeidheid. 

Door speciale behandeltechnieken ontstaat er verzachting en ruimte in het lichaam voor opschoning. Uw lichaam heeft het vermogen om zichzelf te herstellen, net zoals u dat bijvoorbeeld kunt als u een wondje heeft. Cranio Sacraal Therapie bewerkt bevorderend voor het zelfgekozen vermogen van het lichaam. Door deze therapie komt u uit de cirkel terecht. 

Het gevolg: een betere doorstroming van energie, u bent meer in balans en u voelt zich een stuk lichter. U komt meer in contact met uw lijf en u slaapt hierdoor een stuk beter. Een goede manier op steviger in uw lijf, leven en werk te staan.