Joeri

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Maandag t/m zondag 6:00 – 23:00 

Over mij

Ten eerste wat leuk dat je op mijn pagina kijkt. Ik ben Joeri Hoogendoorn en helemaal gek op fitness/sport. In het verleden heb ik de opleiding Sport coördinator gevolgd aan het Mondriaan College. Tevens heb ik de certificaten Fitvak A en B en Toptrainer A behaald. Op het moment ben ik nog allemaal extra cursussen aan het volgen zodat ik mijn klanten op hoog niveau kan blijven trainen. Persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Zelf heb ik ook al +- 20 jaar ervaring met krachttraining in de sportschool. Het begon als een hobby wat uitliep op een levensstijl. Voor mij is een gezond lichaam en geest heel erg belangrijk.  

In het dagelijkse leven wordt er veel gevraagd van het menselijke lichaam en de geest. Met sporten kan je je hoofd leeg maken en je wordt nog fit ook wat uiteindelijk op meerdere vlakke tot betere prestaties zullen leiden.  

Wil jij aan de doelstellig(en) hieronder werken: 
– Conditie opbouwen 
– Hoger energielevel 
– Afvallen 
– Spiermassa opbouwen 
– Zelfverzekerder worden
– Terugkomen van een blessure

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn inzet is altijd 100% en ik  sta voor kwaliteit en geen kwantiteit. Durf jij de samenwerking aan? Dan gaan we samen aan jouw doelstelling(en) werken en dit een succes laten worden. Hopelijk tot snel. 

Met sportieve groet, Joeri Hoogendoorn