Medical training

Maak een afspraak met onze trainers

Maak direct online een afspraak en start met trainen.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag over hoe een medical training u kunt helpen met fitter worden en eventueel met revalideren van blessures. 

Medical Training

Heeft u een of meerdere blessures? Wilt u herstellen na een operatie? Loopt u rond met een blessure? De meeste mensen stoppen dan met sporten, omdat ze bang zijn dat de blessure niet overgaat.
Met de juiste begeleiding geneest een blessure juist sneller en blijft deze langer of helemaal weg.Onze medical trainers hebben allemaal een medische opleiding en/of achtergrond. Naar aanleiding van het intakegesprek bekijken wij of het voor u wenselijk is om met een medical trainer aan de slag te gaan. Na een intakegesprek gaat u aan de slag met een medical trainer door middel van een healthcheck. Een healthcheck hoort bij de procedure en is verplicht. Dit doen wij om erachter te komen wat het nulpunt is.

Een medical trainer onderzoekt uw klachten en bekijkt vervolgens de mogelijkheden. Hierna maakt hij of zij (eventueel samen met een fysio of personal trainer) een behandelplan om uw blessure sneller te laten genezen en niet meer terug te laten komen.

Wij adviseren u ook graag tijdens het intake gesprek welke trainingsfrequentie bij uw situatie past . Het is mogelijk om in onze luxe PT-Studio’s, outdoors of bij u thuis te trainen met een medical trainer.Uiteraard staan onze kernwaarden ook tijdens deze medical trainingen voorop: De trainingen zijn plezierig, effectief en dynamisch!Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 06-13736260 of mailen naar info@gfsf.nl