Medical training

Prettig herstellen met medical training van GetFit StayFit

Wilt u herstellen na een operatie? Heeft u een of meerdere blessures? De meeste mensen stoppen dan met sporten, omdat ze bang zijn dat de blessure niet overgaat.
Met de juiste begeleiding geneest een blessure juist sneller en blijft deze langer of helemaal weg. Onze medical trainers hebben allemaal een medische opleiding en/of achtergrond. Na het intakegesprek en de health check  bekijken wij of het voor u wenselijk is om met een medical trainer aan de slag te gaan.

Een healthcheck hoort bij de procedure en is verplicht. Dit doen wij om erachter te komen wat uw zogenaamde ‘nulpunt’ is.

Een medical trainer onderzoekt uw klachten en bekijkt vervolgens de mogelijkheden. Hierna maakt hij of zij (eventueel samen met een fysio of personal trainer) een behandelplan om uw blessure sneller te laten genezen en niet meer terug te laten komen.

Wij adviseren u ook graag tijdens het intake gesprek welke trainingsfrequentie bij uw situatie past . Het is mogelijk om in onze luxe personal training studios, outdoors of bij u thuis te trainen met een medical trainer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of en afspraak maken.

Maak direct een Afspraak

Maak direct online een  afspraak en start met trainen.

Maak kennis met onze Trainers

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Personal Trainers