Online Personal Training

Start snel met sporten

Maak direct online een afspraak en start met sporten.

Onze personal trainers

In het adviesgesprek bekijken wij welke van onze trainers het beste bij u past.

Wij bieden ook Online Personal Training aan!


Hoe werkt een online personal training?

Naast de reguliere personal training bij een van de GFSF studio’s is het ook mogelijk om online een personal training te volgen. Zo blijft u gemotiveerd terwijl u thuis aan het sporten bent met online een trainer. U kunt samen met een van onze trainers bespreken wat u het beste vind werken. Via Skype, Zoom, Teams of via Whatsapp. U bent en blijft thuis, de trainer is in zijn/haar eigen huis, en u volgt via beeld online de training van uw eigen Personal Trainer. U kunt gewoon de reguliere strippenkaart behouden en er zal een personal training van uw huidige pakket tegoed worden afgeboekt. U ontvangt hiervoor een uur online personal training.

De trainer zal u gedurende dit uur een training aanbieden waarin wordt gewerkt met eigen lichaamsgewicht, zwaartekracht, balans en diverse materialen welke in uw woning aanwezig zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld een pak rijst, stoelen, bankstel, een fles cola etc.

Bent u nog geen klant van Get Fit Stay Fit?

Wilt u graag starten met online personal training? Vul dan nu hier het intakeformulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om samen te bekijken hoe u kunt gaan starten!

U heeft geen trainingsmaterialen nodig thuis. Wij trainen en begeleiden online op maat en gebruiken tijdens de training diverse materialen welke u in huis heeft liggen. Neem contact met ons op door het invullen van ons intakeformulier en wij nemen telefonisch contact met u op, zodat we al uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.