Over ons

Maak een afspraak met een van onze trainers

Maak direct online een afspraak en start met trainen.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag over hoe wij u kunnen helpen met fitter worden en eventueel met revalideren van blessures. 

Over ons

Op 1 januari is de sleutel overgedragen aan Regilio Bezemer en André Rohan. Regilio is al 18 jaar werkzaam in de fitnesswereld en is begonnen bij de Health Spa in Den Haag als instructeur en personal trainer. Na 10 jaar is hij voor zichzelf begonnen. Zijn leven staat in het teken van sporten. Eerst vooral zelf, maar nu ligt de interesse vooral in het begeleiden van anderen. André is al sinds 2007 actief in de sportbranche. Door de liefde voor verschillende sporten is hij zich gaan richten op het helpen van mensen, zodat zij hun sportieve doelen konden behalen.

Hoe het begon

GFSF is een bedrijf dat al 10 jaar bestaat. Het begon als een van de eerste personal training studio’s in Den Haag. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om gezond en fit te zijn, waardoor er steeds meer interesse is in personal training. Het gaat niet alleen om training, maar ook voeding, rust en andere mentale aspecten. GFSF biedt in tegenstelling tot andere pt studio’s een compleet dienstenpakket aan, zodat u voor een volledig gezond en fit lichaam bij GFSF terecht kunt. Het is niet alleen een pt studio, maar een lijfstijlcentrum.

Uitstraling

Bij deze plannen hoort ook een bepaalde uitstraling. Het logo is aangepast in de kleur blauw. De studio’s (Javastraat, Breitnerlaan en Schelpkade) zijn voor een groot deel opgeknapt. Ook hebben alle locaties een nieuwe bestickering in de kleur blauw van de nieuwe huisstijl. Elke locatie heeft 3 volwaardige ruimtes om goede, intensieve trainingen te kunnen geven. De studio’s hebben bij binnenkomst een lounge met koffiecorner waar u na of voor uw training even een krant kunt lezen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het gaat erom dat u zich thuis voelt bij binnenkomst.

Diensten

GFSF biedt een aantal nieuwe diensten aan zoals:

– Bodytec, Diëtist, Fysiotherapie, EMS-fysio, Mental coaching, Small group 3-5 personen

Naast alle vernieuwingen zal het team van GFSF grotendeels hetzelfde blijven met de huidige trainers. Uiteraard wordt het team wel uitgebreid met personal trainers, maar ook diëtisten en medical trainers.

Bij GFSF kunt u terecht voor persoonlijk maatwerk voor iedereen, kwaliteit & service, korte lijnen tussen personal trainers en fysiotherapeuten, alles wat u nodig heeft voor een volledig gezond en fit lichaam onder 1 dak, met en voor mensen uit de omgeving.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gfsf.nl of bellen naar 06-21494496.