Over ons

Al 10 jaar een begrip in de regio

GFSF is ruim 10 jaar geleden begonnen als een van de eerste personal training studios in Den Haag. In 2021 is het bedrijf overgenomen door André Rohan. André is al sinds 2007 actief in de sportbranche. Door de liefde voor verschillende sporten is hij zich gaan richten op het helpen van mensen, zodat zij hun sportieve doelen konden behalen.

Inmiddels is GFSF uitgegroeid van een personal training studio naar een life style centrum. Ook voeding, rust en andere mentale aspecten komen aan bod in ons uitgebreide dienstenpakket. Zo blijft u bij GFSF volledig gezond en fit.

Nadruk op comfort en kwaliteit

Sporten is fijner als het in een comfortabele omgeving gebeurt waar goede apparaten beschikbaar zijn. Er is daarom de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in goede apparatuur en in ervaren trainers die ieder een specialisatie hebben.

Maar een bezoek aan GFSF moet ook voelen als een moment voor uzelf. Daarom heeft elke locatie 3 volwaardige ruimtes om goede, intensieve trainingen te kunnen geven. Bij alle drie de studios is er bij binnenkomst een lounge met koffiecorner waar u na of voor uw training even een krant kunt lezen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook bieden we op iedere locatie een kleedruimte voorzien van douches, schone handdoeken en luxe verzorgingsproducten.

Maak direct een Afspraak

Maak direct online een  afspraak en start met trainen.

Maak kennis met onze Trainers

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Personal Trainers