Personal Training

Start snel met sporten

Maak direct online een afspraak en start met sporten.

Onze personal trainers

In het adviesgesprek bekijken wij welke van onze trainers het beste bij u past.

Personal training kenmerkt zich door een aantal aspecten: 

  • Trainen onder persoonlijke begeleiding 
  • Trainen op basis van een persoonlijk trainingsplan waarbij sport, voeding en een gezonde levensstijl centraal staan.
  • Begeleiding door een bewegingsadviseur met deskundigheid op het gebied van bewegen. Dit zorgt voor een ideale balans tussen belasting en belastbaarheid om je (trainings)doelstelling(en) op een verantwoorde manier te realiseren. 

Een effectieve & plezierige manier om fit te worden!

  • De meest efficiënte trainingsvorm met uw eigen Personal Trainer! 
  • Eén-op-één of in duo’s sporten 
  • Snel resultaat 
  • Leuk & afwisselend trainen wanneer het u uitkomt 
  • Trainen in onze PT-Studio’s, aan huis of in de buitenlucht 


Hoe werkt het?

We maken altijd eerst een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens een intakegesprek proberen we u te leren kennen. Iedereen heeft een ander doel, andere omstandigheden en andere eisen. Door middel van dit gesprek zullen we alles in kaart brengen. Na dit kennismakingsgesprek hebben wij een goed idee welke Personal Trainer uit ons GFSF-team het beste aansluit bij uw persoonlijkheid, doelstelling(en), verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en beschikbare tijd. Na een intakegesprek gaat u eerst met een van onze trainers aan de slag met een healthcheck. Dit doen wij om te bekijken wat de nulmeting is en hoe ver u al bent als u begint bij GFSF. Na een healthcheck maakt u samen met uw eigen trainer afspraken in onze Personal Training Studio’s, in de buitenlucht of bij u thuis.

U kunt veel variatie en verschillende oefeningen verwachten van uw trainer. Het maakt niet uit of u een beginner bent of een gevorderde. Alle trainers van GFSF zijn zeer professioneel en weten precies wat u nodig heeft. Heeft u ook behoefte aan bijvoorbeeld fysiotherapie of voedingsadvies? Dat is ook mogelijk bij GFSF! Alles wat u nodig heeft, onder 1 dak! Door de goede samenwerking tussen de trainers, fysiotherapeuten en voedingsbegeleiders bereikt u het beste, behaalbare resultaat. Vanaf nu kunt u samen met uw trainer lekker aan de slag gaan om uw doelen te bereiken. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.