Ruben

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Maandag t/m zondag 6:00 – 23:00 

Over mij

Hi!
Ik ben Ruben Schelbert en kom uit Zwitserland. Dankzij mijn vrouw woon ik nu in Den Haag en ga voor GFSF aan de slag. Daarnaast ben ik trainer van de heren selectie bij de handballers van Quintus en volg een deeltijd opleiding tot fysiotherapeut.

Zelf was ik jaren als pro-handballer actief, heb een master in sportwetenschappen en doe nu deeltijd opleiding als fysiotherapeut. Al enkele jaren werk als trainer/coach in de gezondheids- en fitnesssector.

Mijn focus ligt altijd op het algehele welzijn, waarbij sport, beweging, spanning en ontspanning een grote rol spelen. Met deze focus maak ik gevarieerde, uitdagende en persoonlijke sessies met mijn cliënten.

Ik heb zin om aan de slag te gaan met alle klanten van GFSF! Maak een afspraak via de knop hiernaast.