Stefan

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Maandag t/m zondag 6:00 – 23:00 

Over mij


Mijn naam is Stefan Lamping en ik heb mijn fitness opleiding in Nederland afgerond in 2005. Ik verhuisde naar Thailand en was mede-oprichter van mijn eerste fitness bedrijf genaamd Maxfit Performance in 2009 in Bangkok. 

In 2013 was ik mede-oprichter van mijn tweede fitness bedrijf genaamd Maxfit Bangkok met mijn vrouw Marie Cortejos-Lamping. Samen zijn we succesvol geweest in het trainen van honderden individuen door middel van personal training, online consultatie & groepsfitness sessies. Hoewel groepssessies leuk zijn, hebben we ontdekt dat gepersonaliseerde training op de lange termijn gunstiger is en we hebben ons sindsdien gericht op persoonlijke of semi-private training. 

In 2017 verkochten we onze 2 Maxfit Bangkok locaties en begonnen we aan onze levensdroom om de wereld rond te reizen. In 2019-2020 werkte ik als manager/hoofdtrainer bij F45 Great Neck Plaza in New York. Door de Corona pandemie heb ik mijn weg terug naar huis gevonden en ik ben echt enthousiast om te beginnen met het geven van trainingen in het GFSF team!