Waarom u een healthcheck zou moeten doen

Een healthcheck geeft inzicht in uw gezondheid. Door middel van verschillende fysieke testen en gesprekken wordt uw vitaliteit in kaart gebracht. Het is niet een nice to know maar een need to know. Door deze gezondheidscheck zult u bewust worden van uw gezondheid en wellicht ontstaat hierdoor een gedragsverandering. U krijgt tijdens de healthcheck concreet advies, conclusies en aanbevelingen. Wilt u weten wat u te wachten staat tijdens een healthcheck en waarom u een healthcheck zou moeten doen? Lees dan snel verder.

  1. Met een healthcheck krijgt u inzage in uw conditie, vetpercentage, lenigheid, BMI, bloeddruk en nog veel meer. Niet alleen handig en goed om te weten, maar ook heel goed om eens na te gaan of u wel gezond bent en of u misschien aanpassingen kan maken om het nog beter te maken. 
  2. Tijdens de healthcheck wordt u gemeten en gewogen, waardoor er voedings- bewegings- en ontspanningspatronen uitkomen die uitgebreid worden besproken. 
  3. Tenslotte worden er persoonlijke doelen opgesteld en krijgt u voldoende handvatten om deze doelen te bereiken samen met een personal trainer, de diëtist en eventueel de fysiotherapeut als u hier behoefte aan heeft. 
  4. Om de healthcheck op de juiste manier uit te voeren, sturen wij voor de afspraak nog een vragenlijst, zodat we antwoord krijgen op alle vragen en inzicht kunnen krijgen in uw huidige leefstijl en persoonlijke behoeften. 

De gesprekken die we met u voeren, blijven tussen de coach van GFSF en uzelf. Het is mogelijk om uw resultatenrapport na afloop mee naar huis te nemen.