Yoga

Inspanning en ontspanning met yoga en pilates

Elk mens, elk lichaam is anders en voor iedereen is er een manier om yoga of pilates te beoefenen. U hoeft niet lenig te zijn en u hebt zeker geen speciale kleding nodig. Trek kleren aan waarin u prettig kan bewegen. Neem uw nieuwsgierigheid mee en kom ontdekken welke manier van yoga bij u past!

Yoga bij Get Fit Stay Fit

Yoga kunt u helpen een betere connectie met uw eigen lichaam te creëren. Door bewust te bewegen en bewust te ademen, leren we de signalen van ons lichaam beter herkennen. Hierdoor kunt u uzelf beter geven wat u nodig heeft en blessures of stress gerelateerde klachten misschien zelfs voorkomen. Yoga kunt u helpen om sterker en leniger te worden.

In onze 1-op-1 en small group yoga lessen is er veel persoonlijke aandacht, waardoor iedereen ondersteund wordt om zowel inspanning én ontspanning te vinden. We werken aan het opbouwen van kracht, evenwicht en tegelijkertijd werken we aan ontspanning en het toelaten van rust.

Elke houding kan worden aangepast aan de mogelijkheden die uw lichaam heeft op het moment dat we samen op de mat stappen.

Pilates bij Get Fit Stay Fit

Pilates is een aangename manier van bewegen en helpt om in korte tijd om uw mobiliteit te verbeteren. Geschikt als fitheid- en onderhoudstraining traint u balans, lenigheid en uithoudingsvermogen. Bij onze pilates trainingen richten we ons vooral  op de spiergroepen van de buik, de lage rug en het bekken, alsmede de schouders en nek – de plek waar spanning en stress vaak het eerste wordt gevoeld.

U kunt yoga of pilates volgen in een kleine groep, maar het is ook mogelijk om een 1-op-1 les te volgen. 

Rooster Yoga en Pilates

Bekijk online het schema voor de verschillende trainingen.

Maak kennis met onze Trainers

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Personal Trainers