Yoga

Maak een afspraak met een van onze trainers

Maak direct online een afspraak en start met trainen.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag over hoe wij u kunnen helpen met fitter worden en eventueel met revalideren van blessures. 

Yoga

Voor Yoga heeft u niets anders nodig dan uzelf! Omdat het bij Yoga niet alleen gaat om de houdingen die we doen, maar ook om uw ademhaling, uw aandacht, de manier waarop u beweegt en de connectie tussen al deze dingen.

Elk mens, elk lichaam is anders en voor iedereen is er een manier om Yoga te beoefenen. U hoeft niet flexibel of lenig te zijn. U hebt zeker geen speciale kleding nodig. Trek kleren aan waarin u prettig kan bewegen. Neem uw nieuwsgierigheid mee en kom ontdekken welke manier van Yoga bij u past!

Yoga kunt u helpen een betere connectie met uw eigen lichaam te creëren. Door bewust te bewegen en bewust te ademen, leren we de signalen van ons lichaam beter herkennen. Hierdoor kunt u uzelf beter geven wat u nodig heeft en blessures of stress gerelateerde klachten misschien zelfs voorkomen. Yoga kunt u helpen om sterker en flexibeler te worden.

Daarnaast kan het u helpen makkelijk te ontspannen, stress los te laten en lekkerder in uw vel te zitten.

Veel mensen slapen beter als ze regelmatig Yoga beoefenen. Door elke les het evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning leren we ons lichaam aan beide te wennen. Hoe vaker u deze combinatie creëert, hoe beter het lichaam leert spanning los te laten wanneer u wilt rusten.

In onze 1 op 1 en small group Yoga lessen is er veel persoonlijke aandacht waardoor iedereen ondersteund wordt om zowel inspanning én ontspanning te vinden. We werken aan het opbouwen van kracht, evenwicht en tegelijkertijd werken we aan ontspanning en het toelaten van rust.

Elke houding kan worden aangepast aan de mogelijkheden die uw lichaam heeft op het moment dat we samen op de mat stappen.

Iedereen is welkom. Mannen en vrouwen, of u nu super fit bent of aan het herstellen bent van een blessure. Mensen die lang weinig hebben bewogen en mensen al jaren Yoga doen.

U kunt yoga volgen in een kleine groep, maar het is ook mogelijk om een 1-op-1 les te volgen.