Zuurstoftherapie

Maak een afspraak met een van onze trainers

Maak direct online een afspraak en start met trainen.

Intakegesprek

Tijdens het een intakegesprek adviseren wij u graag over hoe wij u kunnen helpen met fitter worden en eventueel met revalideren van blessures. 

Zuurstoftherapie

Volg zuurstoftherapie bij GFSF! Zuurstof is de brandstof die u nodig heeft bij alles wat u doet met uw lichaam. Zuivere zuurstof op de juiste hartslag zorgt voor een bijzonder effect op uw gezondheid, fitheid en ook op uw slaap en hoe u zich gedurende de dag voelt! Tijdens een actieve zuurstoftherapie draagt u een zuurstofmasker terwijl u actieve oefeningen aan het doen bent. Tijdens een passieve zuurstoftherapie draagt u ook een zuurstofmasker. In plaats van het doen van actieve oefeningen, bent u tijdens een passieve zuurstoftherapie helemaal niets aan het doen. U heeft het masker op terwijl u op de bank ligt of in een stoel zit. Ook dit heeft ontzettend veel voordelen voor uw gehele lichaam.
Voordelen
Zuurstoftherapie heeft verschillende voordelen: – Helpt bij gewichtsverlies – Verhoogt de energie – Betere slaapkwaliteit – Zorgt voor sneller herstel na een training – Bevordert ontgiftiging – Verhoogt de immuniteit – Verbetert fysieke prestaties -Verbetert geheugen / geestelijke vermogens – Versnelt herstel na een verwonding of ziekte Bent u geïnteresseerd in een zuurstoftherapie? Neem dan contact met ons op of bespreek de mogelijkheden met uw trainer. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gfsf.nl of bellen naar 06-13736260.